Japonský nôž - Gyuto
            4 položiek celkom        
    Výpis produktov
Ovládacie prvky výpisu
        4 položiek celkom    
    
Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože Santoku, Usuba, Ajikiri, Sashimi, Deba a Petty, Bunka, Sujihiky nebo celé výhodné sady.

 
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            


