Japonské nože DICTUM
Skvělý dárek, výborný pomocník do kuchyně, do dílny, do přírody i na výlet
Kvalitní japonské nože se kvůli lepší ostrosti vyrábí většinou z karbonové oceli, která je tvrdší a odolnější. Nicméně karbonová ocel je náchylnější ke korozi,
Filtrovat
Dle štítku
Značky
Barva a materiál rukojeti
Délka čepele
Délka nože
Hmotnost nože
Materiál čepele
Materiál ostří
Pro leváky
Tloušťka čepele
Položek k zobrazení: 16
16 položek celkem
Nože pro každou příležitost. Vybírejte kvalitní nože z karbonové a nerezové oceli, více či méně zdobené, s různým druhem ostří a čepelí. Nabízíme nože kuchyňské pro profesionály i pro domácí kuchaře, outdoorové neboli lovecké, kapesní a steakové nože. Pro kutily, co si rádi vyrobí nebo dokončí nástroj sami, prodáváme také polotovary. Vybírejte také mezi dalšími doplňky jako škrabky, nože na dopisy a struhadla.