AKCE: Při nákupu nad 1000 Kč nyní Zásilkovna ZDARMA.

Japonský nůž - Gyuto

11 položek celkem
Japonský nůž Dictum 719983 - Tadafusa Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 007 Kč / ks

Lehký japonský nůž do kuchyně. Nůž je vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719983
Japonský nůž Dictum 719963 - Saji Rainbow Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
11 232 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719963
Japonský nůž Dictum 719954 - Shiro Kamo Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 023 Kč / ks

Tradiční japonský kuchyňský nůž vhodný zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719954
Japonský nůž Dictum 719933 - Kanehiro Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
7 045 Kč / ks

Velice kvalitní japonský kuchyňský nůž vhodný pro úpravu masa a ryb.

Kód: D719933
Japonský nůž Dictum 719925 - Anryu Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
7 234 Kč / ks

Tradiční japonský nůž. Nůž je v hodný zejména při úpravě ryb a masa.

Kód: D719925
Japonský nůž Dictum 719843 - Saji Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
13 381 Kč / ks

Vysoce kvalitní japonský nůž. Využití zejména při úpravě masa a ryb.

Kód: D719843
Japonský nůž Dictum 719730 - Gyuto with Birch Bark Handle
3 738 Kč / ks

Velmi kvalitní japonský kuchyňský nůž.

Kód: D719730
Japonský nůž Dictum 719492 - Tanganryu Hocho, Linen Micarta, Gyuto, Fish and Meat Knife
8 013 Kč / ks

Velice kvalitní kuchyňský nůž, vhodný zejména na úpravu ryb a  masa.

Kód: D719492
Japonský nůž Dictum 719452 - Matsune Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
6 696 Kč / ks

Velmi kvalitní kuchyňský nůž vhodný na přípravu masa a ryb.

Kód: D719452
Japonský nůž Dictum 719372 - Arata Hocho, Gyuto, Fish and Meat Knife
4 007 Kč / ks

Malý kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu masa a ryb.

Kód: D719372
Japonský nůž Dictum 719294 - DICTUM Knife Series »Classic«, Gyuto, Fish and Meat Knife
6 024 Kč / ks

Klasický kuchyňský nůž, vhodný zejména pro úpravu masa, ale je vhodný i pro využití při úpravě...

Kód: D719294

Nůž Gyuto je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře. Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším úhlem, který je 10 až 15°, kdežto evropské nože tohoto typu mají úhel 20 až 30°. Tento nůž je vhodný pro krájení většího množství masa, zeleniny nebo sekání bylinek. Nabízíme také nože SantokuUsubaAjikiriSashimiDeba a PettyBunkaSujihiky nebo celé výhodné sady